ONZE WERKWIJZE RAMEN TINTEN

ONZE WERKWIJZE

Wij blinderen auto's in onze garage aan de Okkernootstraat 70a in Den Haag. Bij het aanleveren van de auto kunnen we samen de gewenste tint van de folie bekijken en lichtdoorlaatbaarheid van de folie nog eens extra goed bekijken. In de garage hebben we namelijk alle tinten op testruiten geplakt. 

 

De gemiddelde duur van de werkzaamheden bedraagt 3 uur. Je kunt hier uiteraard op wachten. WiFi en koffie zijn aanwezig! Indien gewenst kan je ook gebruik maken van de gratis leenauto.

Als we klaar zijn lopen we alle werkzaamheden samen na. Ook krijg je een garantiebewijs en een klein onderhoudskitje van ons cadeau.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 070-3681097 of mail ons.

MINIMALE ZICHTBAARHEID DOT-MATRIX

 

Wij minimaliseren de lelijke witte luchtranden rondom de achterruit / zijruiten door middel van een speciale techniek. Deze “witte randjes” ontstaan doordat de stippen van de keramische coating aan de binnenzijde van de ruit de folie omhoog drukt en in deze tussenruimte lucht aanzuigt wat een wit/zilveren rand veroorzaakt.

 

Voor veel mensen is dit een doorn in het oog en vaak een drempel om dan te kiezen voor raamfolie montage. Tint And Go zorgt ervoor dat de kwaliteit niet meer te onderscheiden is van af fabriek getint glas door onze speciale behandeling van de Dot Matrix randen.

GEEN WITTE RAND BOVEN AAN HET RAAM

 

Bij ons wordt het volledige raam getint en is er geen ongetinte rand zichtbaar bovenaan het raam. Dit in tegenstelling tot hoe andere bedrijven dit soms doen om het los laten van de folie te voorkomen. Wij hebben dusdanig veel ervaring waardoor dit absoluut niet nodig is. Wij geven dan ook levenslange garantie op de montage en de folie.

Wij demonteren de ruiten NIET! Dit is niet nodig om dezelfde kwaliteit als af fabriek te leveren. Wij geven dan ook levenslange garantie op de folie en de montage!

DIT ZAL JE BIJ ONS NIET ZIEN!

foto_Hoogweg2c_deLier.jpg

Kom gerust vrijblijvend langs

Hoogweg 2C

2678 KV De Lier

Openingstijden​:

Maandag​ - vrijdag:        09:00 - 18:00

Zaterdag:                     09:00 - 12.00

Zaterdag:           Na 12 uur op afspraak

BTW NR: NL001721565B89

KVK: 59253665

Gewoon een vraag of een offerte? Vul onderstaand formulier in. Binnen 8 uur antwoord.

© 2020 WrapAndGo Den Haag