LAMBORGHINI URUS WIDE BODYKIT

Novitec Wide Bodykit voor de Lamborghini Urus

NOVITEC maakt de Lamborghini Urus nog spannender: hoge prestaties met maximaal 575 kW / 782 pk en 1.032 Nm, ESTESO widebody-versie, Naked Carbon en 23-inch gesmede wielen!

NOVITEC doet echter meer aan dan alleen de Italiaanse 4x4 nog betere prestaties op de weg te geven. NOVITEC pakt ook grondig het uiterlijk aan. Al jaren wordt het NOVITEC-assortiment gekenmerkt door spectaculaire widebody versies voor de supercars van Ferrari, Lamborghini en McLaren. De nieuwste ESTESO widebody versie voor de Lamborghini Urus, die in de windtunnel is geperfectioneerd, zet deze traditie naadloos voort.

De carrosserie componenten zijn vervaardigd in OEM-kwaliteit van PUR-Rim en zijn dus niet alleen een extravagante visuele traktatie. Ze stellen ook normen in termen van precieze pasvorm en overschilderbaarheid. De opvallend vormgegeven ESTESO-spatborden op de voor- en achteras voegen tien centimeter toe aan de breedte van de Urus aan de voorkant, terwijl de breedte op de achteras zelfs maar liefst twaalf centimeter groeit tot 2,13 meter. De NOVITEC ESTESO-rockerpanelen creëren een aerodynamisch geoptimaliseerde overgang bij de wielkasten en geven de Urus een lager en slanker uiterlijk. Bovendien kan het zijaanzicht een nog sportiever uiterlijk krijgen met Naked Carbon (ongelakt koolstofvezel) voor de zijpanelen op de voorste spatborden en de zijspiegel behuizingen.

De bumpers zijn aan de voorzijde aangepast met een op maat gemaakte ESTESO-voorspoiler. Bovendien kan de productie-fascia visueel worden verbeterd met de Naked Carbon die de zwarte plastic productiedelen vervangen. Een andere opvallende "facelift" voor de voorkant kan worden bereikt met de optioneel verkrijgbare NOVITEC-kap. Dit component is verkrijgbaar in verschillende versies en kan ook worden vervaardigd met een inzetstuk van Naked Carbon aan de bovenkant of volledig uit dit composietmateriaal. Zoals geldt voor alle NOVITEC-koolstofvezel componenten, kunnen klanten kiezen tussen een conventionele koolstofstructuur en de ongebruikelijke gesmede koolstofstructuur, die een compleet ander uiterlijk biedt met dezelfde sterkte.

Aan de achterzijde werden de ESTESO-flares gebeeldhouwd om perfect te passen bij de achterste fascia aan de zijkanten. Het middengedeelte wordt vervangen door het ESTESO-inzetstuk in de vorm van een diffusor, die de perfecte achtergrond vormt voor de vier rechthoekige NOVITEC-eindpijpen. Deze verfraaiers zijn verkrijgbaar met een gepolijste roestvrijstalen afwerking of optioneel met matzwarte coating. De NOVITEC-eindstukken zijn ontworpen om te worden gecombineerd met de sportuitlaat van de verfijningsspecialist of met de productie-uitlaat.

NOVITEC ontwikkelde een aantrekkelijke combinatie van dakspoiler en achterspoilerlip om de achterkant verder te modificeren en om een ​​optimale aerodynamische balans tussen voor- en achteras te bereiken in samenwerking met de ESTESO-voorspoiler. Beide componenten zijn gemaakt van naakt koolstof. Deze NOVITEC aerodynamische onderdelen passen natuurlijk ook op elke URUS zonder ESTESO widebody-versie. NOVITEC maakt het bovendien mogelijk om de productieauto die sportieve carbon-look te geven: hiertoe biedt het bedrijf koolstofvezelcomponenten voor de productiecarrosserie die talloze onderdelen op de voor- en achterwand vervangen.

 

Een Lamborghini Super SUV verfijnd door NOVITEC omvat uiteraard ook op maat gemaakte banden / wielcombinaties, met of zonder ESTESO widebody-versie: daartoe ontwikkelden de NOVITEC-ingenieurs in samenwerking met de ontwikkelingsafdeling van Vossen de NL4-legeringen in de king-sized formaten 10.5Jx23 voor en 12Jx23 voor de achteras. Ondanks hun enorme afmetingen zijn deze wielen bijzonder robuust en toch zeer licht dankzij het feit dat ze zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde smeedtechnologie. Na uitgebreide testritten koos NOVITEC voor de beste oplossing Pirelli P Zero high-performance banden in de maten 285/35 R 23 en 325/30 R 23. Het NOVITEC NL4-ontwerp fascineert met zes delicate spaken die in de vorm van een brede 'Y' naar de buitenrand toelopen en daardoor de wielen nog groter laten lijken. De wieldop met center-lock ontwerp geeft deze velgen volbloed race-looks. Net zo ongewoon als de grootte van deze wielen is de individualiteit die ze bieden. Klanten kunnen niet alleen kiezen uit 72 kleuren, ze hebben ook een keuze uit gladde, geborstelde of gepolijste oppervlakken.