MERCEDES CARWRAP SPECIALIST

Niet voor niets laat dealer Mercedes Den Haag zijn auto's door WrapAndGo aanpakken. Diverse promo auto's en klanten auto's hebben wij voor hen uitgevoerd. 

Doordat we er inmiddels genoeg hebben gedaan weten we precies hoe alles in elkaar zit. En dat is niet geheel onbelangrijk aangezien we grote delen demonteren om de beste kwaliteit bij het wrappen te behalen.

Behalve carwrappen zijn we ook gespecialiseerd in ramen tinten, remklauwen en/of je velgen in iedere gewenste kleur spuiten.

Door het wrappen van de chrome delen naar zwart kan je je auto al een hele andere look geven. Bij verkoop van de auto kan zonder schade de folie worden verwijderd zodat alles weer in originele staat is.

Je bent bij ons altijd welkom met of zonder afspraak om de kleurstalen en/of onze werkwijze te bekijken. Want kwaliteit dat is waar het allemaal om draait en dat kan je bij ons live zien.

Heb je vragen bel of kom gerust langs. 070-3681097

Hieronder vind je foto's van diverse Mercedes modellen die we al gewrapt hebben. Nog niet alle foto's zijn klikbaar omdat we op dit moment onze portfolio aan het updaten zijn.

MERCEDES CARWRAPPEN

Den Haag

foto_Hoogweg2c_deLier.jpg

Kom gerust vrijblijvend langs

Hoogweg 2C

2678 KV De Lier

Openingstijden​:

Maandag​ - vrijdag:        09:00 - 18:00

Zaterdag:                     09:00 - 12.00

Zaterdag:           Na 12 uur op afspraak

BTW NR: NL001721565B89

KVK: 59253665

Gewoon een vraag of een offerte? Vul onderstaand formulier in. Binnen 24 uur antwoord.

© 2020 WrapAndGo Den Haag