CARWRAPPING

mini-cooper-detail-carwrap.jpg
Webp.net-resizeimage - 2019-05-09T135543

COLOUR CHANGE WRAP

Mogelijkheden

Geef jouw auto een compleet nieuwe kleur! Bij een color change carwrap is een matte of glanzende folie mogelijk maar ook voelbare folies zoals carbon, brushed steel of leer. 

FULL COLOUR WRAP

Is een color change carwrap te gewoontjes voor je? WrapAndGo kan dan iets speciaals voor je ontwerpen. Een camouflage print, maar ook een eigen ontwerp is mogelijk.

DETAIL WRAP

Alleen een paar details van je auto een andere kleur wrappen? Zoals het zwart wrappen van chrome delen, alleen een dak en spiegels of misschien wel je interieur delen. Alles kan!

WAT IS CARWRAPPING?

Bij carwrapping, oftewel het inpakken van een voertuig, wordt het voertuig voorzien van een vinyl kleurlaag ook wel wrapfolie genoemd. Carwrapping is de ideale manier om o.a. je auto, motor of boot een persoonlijke touch te geven of in zijn geheel een andere kleur te geven. 

Beschermlaag

Carwrappen kun je ook wel zien als het aanbrengen van een beschermlaag over de laklaag. De originele laklaag wordt namelijk niet blootgesteld aan weersomstandigheden, zonlicht en andere nare invloeden van buitenaf. Ook tegen steenslag biedt de carwrap folie bescherming. Zodra de auto verkocht moet worden of de lease auto weer ingeleverd wordt, dan komt de originele laklaag er in een keurige staat onder vandaan. Je auto opnieuw spuiten is dus niet meer nodig.

Waarom carwrapping?

  • Kleuren folie beschikbaar die niet standaard tot de kleurenrange van de verffabrikanten behoren

  • De folie biedt bescherming tegen lakschade

  • Geen verkleuring van originele lak door UV straling

  • Makkelijk te vervangen/verwijderen

  • Snelle metamorfose van uw auto in elke gewenste kleur en stijl  

  • Niet permanent zoals spuiten (na maanden of jaren is de folie zonder schade te verwijderen)

Bekijk deze video

people carwrapping.jpg
 

WIJ WERKEN UITSLUITEND

MET DE BESTE MATERIALEN

Naast de normale glanzende folies bestaan er ook matte varianten en carwrap folies met een structuur, denk daarbij aan een voelbare carbon structuur, brushed steel, diverse leer structuren, metallics, parelmoer en chrome.
 

WrapAndGo Carwrap carwrapping Autowrap 3M folie
WrapAndGo Carwrap carwrapping Autowrap Xpel
WrapAndGo Carwrap carwrapping Autowrap Avery Dennison folie
WrapAndGo Carwrap carwrapping Autowrap Arlon folie
WrapAndGo Carwrap carwrapping Autowrap Johnson Window Film blinderen ramen tinten

Werkwijze

1. Reinigen

 

We beginnen met het standaard wassen van het voertuig met zeep, zorgen dat het grove vuil van het voertuig af is. Na het wassen blijft op de lak altijd hardnekkig, vastzittend vuil achter. Denk aan boomsappen, insectenresten, teerspetters en chemische vervuiling. Met klei haal je deze vervuiling veilig en zonder te krassen van je lak af. Je lak zal na de behandeling écht spiegelglad aanvoelen. Het minste geringste zie je namelijk door de folie heen.

WrapAndGo Carwrap Auto wrap BMW 3M
WrapAndGo Carwrap emblemen verwijderen BMW x5

2. Demonteren

Wij bij WrapAndGo zijn er van overtuigd dat demonteren een pre is voor het behalen van het beste resultaat. Wij demonteren voor we beginnen met carwrappen o.a de verlichting, handgrepen, raamlijsten, antennes, bumpers etc etc. Met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche weten wij precies wat we doen en word alles weer gemonteerd zoals het hoort.

WrapAndGo Carwrap demonteren BMW X5
WrapAndGo Carwrap demonteren BMW x5

3. Wrappen

 

Het wrappen van het voertuig gebeurd alleen met een A-kwaliteit folie en wordt aangebracht door goed opgeleide gecertificeerde mensen zodat u verzekerd bent van een kwaliteits carwrap met een lange levensduur waar wij uiteraard garantie op geven.

WrapAndGo Carwrap Auto wrap BMW 3M
Wrap And Go Carwrap Auto BMW 3M