BW_IMG_20210129_161156.jpg

GEKLEURDE VEILIGHEIDSGORDELS

Autogordel vervangen in diverse kleuren of prints

Uitgekeken op de standaard kleur van jouw veiligheidsgordels? Of heeft u een beschadigde gordel waardoor deze APK wordt afgekeurd? Dan is vervangen van de gordels door Wrap&Go voor jou een mooie uitkomst! Met deze gekleurde riemen kan je de look van jouw auto makkelijk veranderen. Keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren en/of patronen.

Wat kost het om een autogordel te vervangen?

Iedere auto is weer anders en ook de tijd in het demonteren van de autogordels is bij iedere auto anders. Je snapt natuurlijk wel dat het werken aan de autogordels een secuur klusje is en je geen fouten kan maken of B-kwaliteit materiaal kan gebruiken. Het vervangen van de autogordel kost tussen de 90,- en de 125,- per stuk afhankelijk van de hoeveel tijd in het demonteren gaat zitten. Iedere kleur of patroon in inbegrepen.

Autogordels combineren met bijvoorbeeld remklauwen of velgrandbescherming

Zoals je bij je kleding of schoenen ook vaak genoeg zal doen is het terug laten komen van bepaalde kleuren. Witte schoenen bij bijvoorbeeld een wit shirtje. Dit is nou precies wat je ook kan doen met je auto. Heb je gele remklauwen dan staan gele autogordels daar natuurlijk heel vet bij. Of witte velgrandbescherming met witte autogordels. 

Verzin het maar en wij kunnen het voor je maken. Nog een paar ideetje's om je op weg te helpen.

  • Striping combineren met je autogordels

  • Stuur opnieuw bekleden met dezelfde kleur stiksels als je autogordels.

Wil je meer informatie over het vervangen van je autogordels neem dan contact met ons op en we vertellen je alles wat je moet weten over het vervangen van je autogordels. Je bent ook altijd welkom om de kleuren van de gordels te komen bekijken in onze showroom.

BW_IMG_20210129_161121.png
IMG_20210129_155313.jpg

Portfolio autogordels

De beschikbare kleuren autogordels

<-- Scroll zij-waards -->
M3look_gordels.jpg
M3look.jpg

Special

BMW M look autogordel, nu makkelijk te vervangen bij Wrap&GO